Εντοπίστηκε το Ιαπωνικό F-35A …Επιχειρείται η ανάσυρσις του απο το βυθό

Εντοπίστηκε το Ιαπωνικό F-35A …Επιχειρείται η ανάσυρσις του απο το βυθό

Ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δήλωσε στους δημοσιογράφους εδώ τη Δευτέρα ότι το stealth F-35A που είχε συντριβεί στις ακτές της Ιαπωνίας έχει εντοπιστεί και ότι οι προσπάθειες για ανάσυρση είναι σε εξέλιξη.
«Το αεροσκάφος έχει ήδη εντοπιστεί … Τώρα βρίσκεται στις διαδικασίες της ανάσυρσις , δήλωσε ο Πτέραρχος Charles Brown, γενικός διοικητής των Πολεμικών Αεροποριών του Ειρηνικού, σε μια ενημέρωση για δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη.
Αλλά αργότερα, ο συνταγματάρχης John Hutcheson, διευθυντής των δημόσιων υποθέσεων της αμερικανικής Forces Japan, επικοινώνησε με την Nikkei Asia Review και είπε ότι «το αεροσκάφος δεν βρίσκεται πλέον στο βυθό της θάλασσας. Ο αμερικανικός στρατός εξακολουθεί να συνεργαζόταν με την Ιαπωνική Air Force Self-Defense για να εντοπίσουν τα συντρίμμια. «
Δεδομένου ότι το Ιαπωνικό Μαχητικό εξαφανίστηκε στις 9 Απριλίου, η Ιαπωνική αεροπορική αυτοάμυνα και ο αμερικανικός στρατός έστησαν τεράστια επιχείρηση για να αναζητήσουν τα συντρίμμια του, τα οποία θα μπορούσαν να εκθέσουν ευαίσθητα αμερικανικά στρατιωτικά τεχνολογικά μυστικά αν ανακτηθούν από την Κίνα ή τη Ρωσία.
Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία πίσω από το F-35. Τα συντρίμμια από το συγκεκριμένο αεροπλάνο θα μπορούσαν να τους δώσουν πρόσβαση για να μελετήσουν το κλειδί των υλικών που απορροφούν τα ραντάρ για τα χαρακτηριστικά μυστικότητας του αεροσκάφους.
Οι ΗΠΑ συνεργάζονται στενά με την ιαπωνική πλευρά για την υποστήριξη της ανάκτησης του αεροσκάφους, δήλωσε ο Μπράουν.

veteranos.gr
triklopodia.gr 1 Μαίου 2019

Διαβάστηκε 1063 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 15:23

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.