Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ραβίνος που πρόβλεψε την Προεδρία του Τραμπ έχει συγκλονιστική νέα πρόβλεψη για την επόμενη Κυβέρνηση του Ισραήλ, έρχεται ο Μεσσίας!

Ο Ραβίνος που πρόβλεψε την Προεδρία του Τραμπ έχει συγκλονιστική νέα πρόβλεψη για την επόμενη Κυβέρνηση του Ισραήλ, έρχεται ο Μεσσίας!

ΣΧΟΛΙΟ : Kάθε λαός έχει το δικό του ποθούμενο.Ισως για τους Εβραίους κοντεύει η ώρα για να εμφανίσουν το δικό τους Μεσσία(Αντίχριστο).Το αδιέξοδο των εκλογών θα φέρει πιθανόν μεταβατικό πρωθυπουργό μέχρι να αναλάβει ο νεοεμφανιζόμενος Μεσσίας τους.
Σε μια άτυπη συνέντευξη στο σπίτι του στην Ιερουσαλήμ, ο εβραίος μελετητής και διεθνής ομιλητής, Ραβί Μέντελ Κισσίν, ο οποίος πιστεύει ότι ο κόσμος τρελαίνεται στην άκρη της λύτρωσης, εξήγησε τι πρέπει να συμβεί πολιτικά για να υπηρετήσει τον πνευματικό σκοπό της προώθησης της λύτρωσης.Αποτέλεσμα εικόνας για Rabbi Kessin
«Κάτι [με αυτές τις εκλογές] πρόκειται να συμβεί από το πουθενά που θα είναι εκπληκτικό, που κανείς δεν περιμένει. Προκειμένου οι Ιουδαίοι να μετανοήσουν, να πλησιάσουν τον Θεό, να πλησιάσουν την Τορά τους, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να απομακρυνθεί. «Με τα λόγια του, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου » πρέπει να καταργηθεί «.
Κατά τα γραφόμενα του Τύπου, η μοίρα της ισραηλινής κυβέρνησης εξακολουθεί να είναι πολύ ασαφής. Η χώρα είναι βαθιά διαιρεμένη και δεν έχει προκύψει προφανής νικητής από τον δεύτερο γύρο ψηφοφορίας για την 22η Κνεσέτ. Για να φέρει τον εβραϊκό λαό πιο κοντά στην Τορά και να προετοιμαστεί για να λάβει την ανυψωμένη Τορά του Μεσσία, ο Κέισν προέβλεψε ότι το τελικό αποτέλεσμα αυτής της εβδομάδας θα είναι ότι ο Ισραηλινός Πρόεδρος, Reuven Rivlin, θα δώσει στο κόμμα του Likud τη δυνατότητα να σχηματίσει συνασπισμό, αλλά χωρίς το Nετανιάχου στο κεφάλι του. «Βασικά, ο Bibi πρέπει να καταργηθεί. Ο Θεός πρόκειται να τον ξεφορτωθεί πολιτικά », υποστήριξε ο Kessin.
Ο Kessin δεν πιστεύει ότι ο Μεσσίας θα αντικαταστήσει αμέσως τον Nετανιάχου. «Χρειάζεστε έναν μεταβατικό τύπο. Το πρόσωπο που έχω κατά νου είναι στο πολιτικό σκηνικό. Το όνομά του είναι ο Gideon Sa’ar. «Ο Sa’ar ήταν μέλος της Κνεσέτ από το 2003 έως το 2014 και εκλέχτηκε και πάλι στην 21η Κνεσέτ τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Κρατώντας την έκτη θέση στη λίστα του κόμματος Likud, θα έπρεπε να προχωρήσει σε τέσσερα άλλα μέλη του Likud για να γίνει η πρόβλεψη του Kessin πραγματικότητα.
Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ο Kessin υποστήριξε ένα σκοτεινό υποψήφιο άλογο. Ο ίδιος προέβλεψε σωστά ότι ο Ντόναλντ Tραμπ θα κέρδιζε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, όταν το Ρεπουμπλικανικό κόμμα ήταν ακόμα πλούσιο με έμπειρους πολιτικούς υποψηφίους. Στη συνέχεια, όπως και τώρα, βασίζει τη σκέψη του σε πνευματικές ιδέες και όχι σε πολιτικούς λόγους. Σε δημόσια διάλεξη που δόθηκε στην Ιερουσαλήμ λίγο πριν από τις εκλογές, ο Κέισν δήλωσε: «Το θέμα δεν είναι οι ισραηλινές εκλογές. Το ζήτημα είναι ότι είναι καιρός να αφαιρέσουμε την επιρροή ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με την προώθηση της Τορά του Θεού. Ο εβραϊκός λαός πρέπει να είναι προετοιμασμένος και πρέπει να ανυψωθεί για να ξεκινήσει τη διαδικασία της λύτρωσης », ισχυρίστηκε. «Δεν είναι μόνο ένα ζήτημα στο Ισραήλ. Είναι το ίδιο πράγμα στην Αμερική – εκείνοι οι Δημοκρατικοί που θέλουν να καταστρέψουν τον Τραμπ. Έχω αναφέρει πολλές φορές ποιος είναι . Είναι ένας επωδίτης – μια μεσσιανική φιγούρα του Εδώμ. Η δουλειά του είναι να βοηθήσει τον εβραϊκό λαό να κάνει το tikkun (για να διορθώσει πνευματικά τον κόσμο). Το κάνει! Αυτό είναι εκπληκτικό. Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι και το κάνει ακόμα.
«Είμαστε πιθανόν έτοιμοι να εισέλθουμε στο επόμενο στάδιο όπου όλοι οι Εβρα’ι’κοί οικισμοί γίνονται μέρος του Ισραήλ. Αυτό είναι το επόμενο πράγμα. Δείτε τι κάνει ο Θεός; Αργά αποκαθιστά τους Εβραίους », εξήγησε ο Kessin.
Στην ουσία, ο Kessin ισχυρίζεται ότι το εβραϊκό κράτος χρειάζεται έναν ηγέτη μετάβασης ο οποίος θα βοηθήσει τους Εβραίους να επιστρέψουν στην Τορά, προετοιμάζοντας την άφιξη του Μεσσία και την πλήρη λύτρωση. Και αυτός ο ηγέτης δεν μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός Nετανιάχου.
Τι είδους ηγέτης είναι απαραίτητος σήμερα; Σύμφωνα με τον Kessin, «Πρέπει να είναι κάποιος που μπορεί να παρουσιαστεί ως φιλικός και για βοήθεια στην πνευματικότητα. Δεν το βλέπω πολιτικά.
«Η Εξαγορά είναι το μεγαλύτερο γεγονός που έχει δει ολόκληρη η δημιουργία. Μόλις ξεκινήσει, είναι ασταμάτητο και αμετάκλητο. «Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι κάνει ο Mεσσίας (Messiah). Αυτό που κάνει είναι να αλλάξει την πραγματικότητα. Αφαιρεί την ομίχλη, όπου όλοι βλέπουν τον Ain Od Milvado – εκτός από τον Θεό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε καν να κατανοήσουμε τι σημαίνει αυτό. «
Αυτή τη στιγμή, το ασαφές πολιτικό αποτέλεσμα φαίνεται να αντηχεί μια πνευματική μάχη που διεξάγεται ανάμεσα στις δυνάμεις που θέλουν να φέρουν τη λύτρωση και τις δυνάμεις που θέλουν να την κρατήσουν πίσω. «Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι υπάρχει ένας απίστευτος αγώνας. Εάν ήσουν στον Ουρανό, θα έβλεπες τη μάχη. Ο Σατανάς είναι απελπισμένος επειδή οι ημέρες του είναι αριθμημένες. » Στην εβραϊκή σκέψη ο Σατανάς είναι μια πνευματική παρουσία που ο Θεός δημιούργησε με τη συγκεκριμένη αποστολή να προκαλεί ανθρώπους στην αμαρτία. Ο Σατανάς είναι ένα όργανο του Θεού, πλήρως υποταγμένο σ ‘Αυτόν. Ο ραβίνος Kessin αποκαλεί τον Σατανά «μια πνευματική οντότητα που ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας». «Δεν βλέπουμε εδώ τις εκλογές και τις συμμαχίες», δήλωσε ο Kessin. «Το Ισραήλ πρέπει πρώτα να σωθεί πνευματικά.
«Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εκλογές είναι σε τέτοια αναταραχή», υποθέτω.
https://www.breakingisraelnews.com/137468/rabbi-predicted-trump-presidency-shocking-new-prediction-israels-election-messiah/
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
triklopodia.gr ΚΛΟΙΟΣ. - 20 Σεπ 2019 -

Διαβάστηκε 729 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 08:00