Η Έρημος Γκο(ρ)μπι(ατσόφ)

Ο μεγάλος Κομουνιστής ηγέτης Γκορμπατσόφ ,αφού αναρριχήθηκε στην υψηλότερη βαθμίδα της ηγεσία της Σοβιετική Ένωση, παρουσίασε το νέο σχέδιο της «περεστρόικα», το οποίο ψηφίστηκε, πέρασε και εφαρμόστηκε κατά γράμμα. Οι προϋποθέσεις διάλυσης της Ένωσης θεμελιώθηκαν και η «κατάρρευση» δεν άργησε να έρθει. Ο Καπιταλισμός κέρδισε τον κομουνισμό, μα μαζί της έπεσαν οι σταθεροί πόλοι στήριξης της ειρήνης του Β! Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Σοβιετική Ένωση έπεσε, μαζί της έγινε θρύψαλα το Ανατολικό τείχος , ο «άνεμος των αλλαγών» κυρίευσε την ανατολή που άλλαξε στρατόπεδο και όρμισε τρέχοντας στις απολαύσεις του καπιταλιστικού ονείρου.
Όχι ,μην τρέξεις να βάλεις «ετικέτα» αριστερού ή δεξιού.
Μόνο ρώτησε απλά : Πώς άραγε είναι δυνατόν μέσα στον «ψυχρό πόλεμο», ο Γκορμπατσόφ να έχει αντίθετες ιδέες και να περνά απαρατήρητος μέσα από τόσους υπερασπιστές των θεσμών; Πώς ξεγέλασε ολόκληρη την Μυστική Υπηρεσία ; Πώς έφτασε τόσο ψηλά και πώς διάλυσε «ειρηνικά» και «εκ των έσω » το μεγάλο αριστερό οικοδόμημα; Ήταν άραγε μόνος του ή υπήρξε μηχανισμός στήριξης;
Εάν δεχτής ότι ήταν μόνος του ,τότε συνέχισε τον ύπνο.
Εάν πάλι σκέφτεσαι ότι ένας μηχανισμός τον προωθούσε, τότε γεννάται το ερώτημα: Εάν τέτοιοι μηχανισμοί προϋπάρχουν , λειτούργησαν άψογα και έφεραν τόσο αναίμακτα ανατροπή ολόκληρου πολιτικού, στρατιωτικού και κρατικού μηχανισμού γιατί να μην δεχτούμε ,ότι οι ίδιοι ή όμοιοι μηχανισμοί έχουν βάλει και σήμερα σε θέσεις κλειδιά όμοιους του Γκορμπατσόφ με άλλα ονόματα για να καταστρέψουν και να διαλύσουν κράτη και θεσμούς;
Πως είναι δυνατόν η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και στην ολομέλεια της να λέει προσφωνώντας τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια «Μείωση της ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης» και όλοι να ΣΙΩΠΟΥΝ;
«Τι ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα, αδελφέ;»
Εδώ ο γίγαντας της Σοβιετική Ένωση έπεσε και περιμένεις η Ελλάδα θα αντισταθεί;
Εδώ ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία απαγχονίστηκε, ποιος να μιλήσει;
Εδώ ο εν 30 έτη Στρατηγός Καντάφι της Λιβύης βασανίζεται, ποιος να λαλήσει;
Εδώ ο εν 30 έτη Στρατηγός Μουμπάρακ της Αιγύπτου, δικάζεται, ποιος να σηκωθεί;
Διαλύεται την ειρήνη που επικρατεί και κάνετε εκλογές αλλά η δημοκρατική ψήφος του Αιγυπτιακού λαού δεν εισακούγεται , το μουσουλμανικό κόμμα δεν κυβερνά ,διότι η σύγχρονη δημοκρατία σηκώνει καθοδηγούμενα κόμματα και ηγέτες. ΕΛΑ πίσω Στρατηγέ, διότι εμείς έχουμε τη δύναμη και βαφτίζουμε την Δικτατορία του νέου στρατηγού, ξανά «Δημοκρατία». Χαλάτε την ειρηνική διαβίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων έτσι απλά και όπου σας συμφέρει, διότι το σχέδιο καθυστέρησε.
Βαφτίζεται σε μια νύχτα επικίνδυνος ο Άσαντ της Συρίας, ο «Δημοκρατικός Συριακός Στρατός» ακολουθεί την θεατρική «επανάσταση», ο ισλαμικός στρατός θεριεύει ,Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί γεμίζουν με αίμα τα αυλάκια.
Όσα διαδραματίζονται εμπρός σου ΑΦΟΡΟΥΝ τη γραφή.
Όλοι οι ηγέτες οφείλουν να παραδώσουν τα σκήπτρα εξουσίας στον ΕΝΑ.
Όποιος ηγέτης αντιστέκεται ,δέχεται «επανάσταση»,πραξικόπημα και πόλεμο.
ΓΙΑΤΙ η «αραβική άνοιξη» δεν ξεκινά από το Μαρόκο;
ΓΙΑΤΙ η μπόρα του πολέμου δεν περνά από την Ιορδανία;
ΔΙΟΤΙ αυτοί οι ηγέτες τον Αύγουστο του 2016 δήλωσαν και ζήτησαν : Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι και Εβραίοι να ενωθούν κατά των φονταμενταλιστών του Ισλάμ.
Έφτασε η ώρα της δημοκρατικής παράδοσης όλων των πολιτικών και θρησκευτικών αρχών και εξουσιών στα χέρια του ΕΝΟΣ ,που θα διοικήσει την Πανθρησκεία .

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ πού είσαι, ανέλαβε άραγε και εδώ καπετάνιος ο «Γκορμπατσόφ»;
Το σκάφος της Ορθοδοξία έπεσε σε αντάρα, θύελλα εσωτερική σηκώθηκε και χτυπά αλύπητα το εκκλησιαστικό ΠΗΔΑΛΙΟ. Έπεσε το ΠΗΔΑΛΙΟ στα κύματα, χάθηκε στα «οικουμενικά» συμφέροντα του ΕΝΟΣ. Να ακούγεται μόνο οι φωνές «φιλίας», «συμφιλίωσης», «συν προσευχής» και αυτές της πολυπόθητης «ένωσης».
Στην έρημο Γκό(ρ)μπι(ατσόφ) βαδίζουν οι θρησκευτικοί ηγέτες και έχοντας την συμπαράσταση «αθέατων» μηχανισμών παρασύρουν παλαιούς ποιμένες που άναυδοι παρακολουθούν της «συν λειτουργίες»,ενώ πολλοί νέοι σπουδασμένοι σε κατάλληλα κέντρα είναι δεμένοι στη νέα θεωρία και τη μισθολογική ασφάλεια.
Σε «παράταση» και αναμονή όλη η φύση.
Σήμερα αφήσαμε τον ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟ.
Αύριο φτάνει η ώρα της «ένωσης»όλων των Χριστιανών, αιρετικών και μη.
Μεθαύριο όλοι μαζί Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Βουδιστές ,Βραχμάνοι, Σαμάνοι, Ινδουιστές και κάθε καρυδιάς καρύδι εισέρχονται ισότιμα στην ΠΑΝ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,εκεί στο τμήμα της αλήθειας και ΟΧΙ η ΑΛΗΘΕΙΑ , εκεί με νέο αρχηγό ,τον ΈΝΑ και από μηχανής θεός της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.
Σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ, συμμετέχετε ΘΕΟΜΑΧΟΙ.
Η «Πέτρα» θα μείνει, στην ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, εσείς έρχεστε σε «ένωση» με το Εωσφορικό πνεύμα του ενός Αντιχρίστου.
«Άρον άρον σταύρωσον αυτόν» .
Κάθισε παιδί μου στην άκρη.
«Τα τριάντα αργύρια» να μπουν στο ταμείο της εταιρίας, ώστε να δώσουν ανταρσία.
Ο Δρόμος του ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ μπλέχθηκε στην Συρία και καθυστέρησε τα γεγονότα, το Ιράν και η Ρωσία μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι ή στο «φαγοπότι» του ΕΝΟΣ .
Οι κολοσσιαίες εταιρίες μάλωσαν επάνω στην μοιρασιά. Οι 7 αδελφές τσακώθηκαν καθώς διαπίστωσαν ότι τα κοιτάσματα της ΕΛΛΑΔΑΣ ξεπερνούν κάθε μέτρο, όποιος βάλει εκεί «χέρι» κέρδισε τον κόσμο όλο. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΑΝ εικονικά οι φίλοι , για αυτό ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ «οικόπεδα».

«Το πέπλο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ έπεσε επάνω στην Ελλάδα». ΕΛΛΑΣ στα σύνορα της . ΕΛΛΑΣ στα εξαμίλια. Το σχέδιο καθυστερεί και τελικά αλλάζει, διότι εσωτερική «επανάσταση» σηκώθηκε στην «κάστα» της απληστίας, μας «ρίξατε» φωνάζουν οι συνέταιροι, θέλουμε άλλο κομμάτι της πίττας, γιατί όταν κάναμε το παζάρι διαμελισμού της Ελλάδας και της Τουρκίας μας δώσατε «φτωχά οικόπεδα», μας ξεγελάσατε, διότι γνωρίζατε και πήρατε τα «πλούσια» κοιτάσματα.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΑΛΑΣΕ, φεύγει η ΑΓΓΛΙΑ, φεύγει η ΤΟΥΡΚΙΑ(οι εταιρίες που βρίσκονται πίσω από αυτά τα κράτη).

ΙΩΑΝΝΗ ,Απόστολε Ιωάννη ΞΥΠΝΑ, το «εν μετάστασει» σου τελειώνει με το τέλους των πέντε και μισών μηνών πολέμου των Τριών (ενός + δύο) με τους δέκα οκτώ (και όχι 28). Ο αντίπαλος σου είναι έτοιμος. Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ορθόδοξο ποίμνιο δεν θα μείνει δίχως ποιμένες, ΗΛΙΑ και ΕΝΩΧ γυρίστε πίσω, άρετε και το δικό σας «εν μετάστασει». Εσύ ΑΝΘΡΩΠΕ έχεις το «αυτεξούσιο» διάλεξε και συντάξου: Αλλαγή πορεία ,μετάνοια, εξομολόγηση και συμμετοχή στα επτά μυστήρια της Ορθόδοξης εκκλησίας ή συνέχεια της άσωτης ζωής, ταύτιση με το «οικουμενικό» κίνημα, προσκύνηση της Παν-θρησκείας ,εμφύτευση Τσιπ στο χέρι ή στο μέτωπο (σαν μέτρο ελέγχου των ανοιχτών συνόρων, της ανασφάλειας, των τυφλών χτυπημάτων και του νέου οικονομικού συστήματος) , έφτασε ο απόλυτος έλεγχος του ενός Αντιχρίστου = το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης του =ΑΠΩΛΕΙΑ.

Διαβάστηκε 2678 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 07:07

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.