Πότε θα γίνει επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα;

Βρε ασυλλόγιστοι θα κάνει επίθεση η Τουρκίας στην Ελλάδα όταν:

1. Ολόκληρο το Ν.Α.Τ.Ο. μαλώνει μεταξύ του για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν;
2. Έκανε ποτέ επίθεση η Τουρκία ,εάν πρώτα δεν είχε την εντολή των «φίλων» Ευρωπαίων και την υποστήριξη του Δούρειου Ίππου των Αθηνών στην «αμαχητί» εγκατάλειψη και παράδοση ; (βλέπε Μικρά Ασία και Στεργιάδη, Κύπρο με Χούντα και Αττίλα 1, Κύπρο με Δημοκρατία Καραμανλή και Αττίλα 2. Το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης» της Ψαρούδας –Μπενάκη πέρασε ,διότι η Τουρκία του Ερντογάν είναι μαθημένη να «παίρνει» εδάφη και ΟΧΙ να δίνει. Αμαχητί τα νησιά θα τα έπαιρνε αλλά ΔΕΝ ήθελε να δώσει τα 2/3 της Τουρκικής επικράτειας για την ίδρυση του Κουρδιστάν και της μεγάλης Αρμενίας.)
3. Ο Ερντογάν τώρα κυνηγάει όσους υποστήριξαν το στρατιωτικό πραξικόπημα και καθαρίζει την χώρα από την «ανταρσία» . Ποιος εν τέτοιο καιρό «εμφυλίου» κάνει επίθεση σε τρίτο;
4. Ο Στρατός της Τουρκία έχει το θέμα των Κούρδων και της Συρίας. ΓΙΑΤΙ να ανοίξει και άλλο ένα μεγάλο μέτωπο;
5. Η Αστυνομία «ψάχνει» πραξικοπηματίες και όσους ξένους το υποστήριξαν .
6. Η Τουρκία ασχολείται με όσους «έταξαν» Τουρκική γη σε άλλους και η Νατοϊκή βάση του ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ πρέπει να φύγει…..
Με την «υποτελή» Ελλάδα θα ασχολείται;

ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ έρχεται ΠΟΛΕΜΟΣ :
ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ και την αλλαγή ηγεσίας στην Τουρκία.

ΌΧΙ μόνο η Τουρκία αλλά και η Αλβανία και οι Λαθρομετανάστες που βρίσκονται σε τόπους «ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ», αναμένουν σε κομβικά σημεία εντός της Ελληνικής επικράτειας και όλοι μαζί θα κάνουν το Ελλάς κάτω από τα Τέμπη (Μόνο τότε θα βγουν αληθινά τα λόγια της Ψαρούδα).

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ θα έρθει και όχι μόνο πόλεμος. Επιτέλους ο Δούρειος Ίππος των Αθηνών θα έχει ολοκληρώσει το έργο που του έδωσαν οι νέοι αφέντες που έφτασαν μετά το 1823 ,διότι ναι μεν έφυγε ο Τούρκος ΠΑΣΑΣ αλλά κάθισε στο σβέρκο του Έλληνα ο κουστουμαρισμένος ΑΘΕΟΣ δυτικός πολιτισμός.

ΛΕΤΕ τα καλοφαγωμένα γεράκια της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ να σε αποπροσανατολίζουν για να δουλεύει το ΠΑΖΑΡΙ και ο χορός της αρπαγής των ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ από την εικονικά χρεοκοπημένο ΕΛΛΑΔΑ;
ΛΕΤΕ να μας δουλεύουν «ψηλό γαζί», να κοιμάται ανήσυχος και χρεωμένος στις τράπεζες ο Έλληνας περιμένοντας τους Τούρκους ,για να μην βλέπει τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της Ευρώπης που μπαινοβγαίνουν στον Δούρειο ίππο των Αθηνών, που ψηφίζουν αβάσταχτα μέτρα και υποθηκεύουν τα αμύθητα κοιτάσματα της πλούσια προίκας των «φτωχών» Ελλήνων;
Κοιμήσου Πατριώτη στα χέρια της Άθεης «ευρωπαϊκής πορείας» ή άναψε ένα κερί και επιτέλους τοποθέτησε το καντήλι ψηλά στο εικόνισμα.
Βάλε τη λογική σου σκέψη ,ξύπνα το ελληνικό και μαθηματικό μυαλό σου , κάτσε συλλογίζου και μέτρα όσα σου «αραδιάζουν» και να θυμάσαι στην «Τσάμπα» η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΤΣΑΜΠΙΚΑ, στη σπίθα το ΦΩΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ . Εκεί στη Πίστη σε αυτό το «επικίνδυνο» δαδί που λάμπει και ενοχλεί τα χρόνια του σκότους!!!!!!

.

Διαβάστηκε 4035 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 05:46

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2021 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.