Αυτά είναι τα δύο νησιά που "θα πάρουν" οι Τούρκοι

Αυτά είναι τα δύο νησιά που θα πάρουν οι Τούρκοι

Οι «γεωπολιτικοί αναλυτές» ,οι καλά πληροφορημένες «πηγές» των «χρεοκοπημένων» Μέσων Ενημέρωσης και τα ακριβοπληρωμένα δημοσιογραφικά επιτελεία έχοντας σπουδάσει τη «διαχείρισης» της κοινής γνώμης , εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση παραπληροφόρησης η οποία εισέρχεται στο σπίτι μας.
Ο όρος «ψευδοπροφήτης» που αναφέρεται στην Αποκάλυψη σαν τρίτος πυλώνας της Νέας Τάξης Πραγμάτων επαληθεύεται , διότι επιχειρείται να προωθηθεί διαμέσου των κατασκευασμένων ειδήσεων μια αλληλουχία γεγονότων που ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ, ΜΑ δεν προκύπτει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Ποιος τα σχεδίασε όλα αυτά;
Τα προσωπικά συμφέροντα των Φαρισαίων που είχαν και έχουν τα σκήπτρα της εξουσίας , η απειλή της απώλειας των προνομίων ερμηνείας των γραφών, η σκληροκαρδία και τα 30 αργύρια( ο νέος απτός θεός) σταύρωσαν το ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ. Δια της σταυρώσεων ΟΜΩΣ οι γραφές δεν επαληθεύονται , μα οι επικλήσεις «θα έρθει ο Μεσσίας», «θα μας οδηγήσει στην λύτρωση» εξακολουθούν να ακούγονται . Παραμένει όμως ανεκπλήρωτο όνειρο και ΑΚΟΜΑ περιμένουν....
Μία χούφτα ανθρώπων έχοντας κατακτήσει όλο το χρήμα του κόσμου (σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό του πλούτου που υπάρχει στη γη ανήκει σε μερικά άτομα και όχι σε κράτη, αυτά δανείζονται ή ΧΡΩΣΤΑΝΕ σε Τράπεζες με ορατούς και αόρατους ιδρυτές) έφτιαξαν «ένα τεχνικό χρονοδιάγραμμα επαλήθευσης των γραφών».
Το σχέδιο απλό:
Πρώτα θα τους λένε ότι μόνο οι αγράμματοι πιστεύουν, μετά θα τους ποτίζουμε με τα «λάθη» του Ιερέα ,ώστε το άτομο να συγκρίνει ή να ταυτίζει τον Ιερέα με την Πίστη και έτσι να «ξεχάσει» το Θεό. Απέκοψε τον Άνθρωπο από την ρίζα του ονόματός του, πελέκησε το Άνω θρώσκω, να μην κοιτά ψηλά στον ουρανό, να μη σηκώνει το κεφάλι, να μην ελπίζει ,να μην ζητά ,να μην επικοινωνεί και να μην προσεύχεται στον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του κόσμου ετούτου.
Μετά θα χτυπήσουν τα «ήθη», τα «έθιμα», την «παράδοση» και την «οικογένεια», διότι αυτά τα στοιχεία κράτησαν δεμένη την κοινωνία στο πέρασμα των αιώνων. Η επιστημονική ανάλυση των δεδομένων επισημαίνει την αναγκαιότητα κατάρρευσης τους ,ώστε σε αυτό το κενό να χτίσουν τα προγράμματα της τηλεόρασης «τα πρότυπα» της Νέας Βαβέλ. ( Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα ζητούν επίμονα απογόνους και καθώς «η φύση» , Ο ΘΕΟΣ δεν το επιτρέπει ,θα επικαλούνται το νόμο και το δικαίωμα όχι στην υιοθεσία, ΑΛΛΑ στα επιστημονικά ΆΛΜΑΤΑ της «ΝΤΟΛΗΣ», του «Μάατριχ» και των παιδιών που δεν χρειάζονται τον ΆΝΔΡΑ και τη ΓΥΝΑΙΚΑ προς τεκνοποίηση. Άρα αμφισβητούμε και πάλι το ΘΕΟ.)
Έπειτα στρέφονται κατά της Πατρίδας. Σκεπάστε κάθε ιστορική μνήμη από τα σχολεία ,αποσιωπήστε κάθε «αυταπάρνηση» και «θυσία» υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδας. Μειώστε την θητεία, κλείστε φυλάκια, καταργείστε στρατόπεδα και όποιος φωνάζει για έλλειψη ασφάλειας βαφτίστε τον «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ». Ανοίξτε τα σύνορα , επιδοτήστε τους παράνομα εισερχόμενους ειρηνικούς «εποίκους» άνευ ποινικού μητρώου Μουσουλμάνους και εάν κάποιος φωνάζει για επιχείρηση «αλλοίωσης του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού πληθυσμού», αποστομώστε τον, γιατί είναι «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ»….
Το «ψευτορωμαίικο» κράτος του Κοσμά του Αιτωλού εμπρός στα πόδια μας και στην εξουσία του παραμένει ο ύπατος αρμοστής «Στεργιάδης» που πούλησε τους Έλληνες της Μικράς Ασίας και έφυγε με ξένο πολεμικό πλοίο στην πατρίδα των ονείρων του ,προφανώς αυτόν μιμήθηκε ο Γκορμπατσόφ. Χθες η Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Ψαρούδα –Μπενάκη προσφώνησε το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης» , σήμερα ο νέος πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων δηλώνει «οι Έλληνες δεν είναι ορθόδοξος λαός..» και το έργο συνεχίζεται…
Υπάρχει δημοσιογράφος που έγραψε ένα άρθρο για την Μπενάκη;
Υπάρχει ΕΞΟΥΣΙΑ να ρωτήσει την κυρία , για ποιο λόγο το είπε και τι ξέρει;
ΜΟΝΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ φταίει….
ΔΙΟΤΙ βάζει στη φυλακή ,όσους απάτριδους επιθυμούσαν την «Ευρωπαϊκή Τουρκία» με νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα οποία απουσιάζουν ακόμα και σήμερα από τους χάρτες των καιρικών φαινομένων ευρωπαϊκών εφημερίδων. ΕΠΕΙΔΗ δικάζει όσους ισχυρούς αθέτησαν την υπόσχεση τους να υπηρετούν την Πατρίδα και προώθησαν το δυτικό σχέδιο «μείωση της επικράτειας» και διαμελισμού του κράτους…..

Παράλληλα στο ίδιο μήκος κύματος υπάρχουν μοναχοί και επίσκοποι που βγαίνουν στην τηλεόραση και στην προσπάθεια ερμηνείας των προφητικών λόγων, σπέρνουν ειδήσεις θολές και παραπληροφορούν μιλώντας για ΕΠΙΘΕΣΗ της Τουρκίας στην Ελλάδα.
ΛΕΤΕ να λαμβάνουν μηνύματα και ειδήσεις από όσα κέντρα εξουσίας έγραψαν στην Πρόεδρο το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας»;
ΈΛΛΗΝΕΣ ,οι «ψευδοπροφήτες» που σας ενημερώνουν έχουν κάνει καλή δουλειά ,αλλά γλίστρησαν επάνω στην προσπάθεια προσδιορισμού του χρόνου στον οποίο ζούμε σε σχέση με τις γραφές και τις προφητείες, διότι η ερμηνεία δεν έρχεται με ΠΡΟΣΕΥΧΗ και ΝΗΣΤΕΙΑ αλλά από ΚΕΝΤΡΑ που προωθούν την ανασφάλεια ,την ανεργία, την εξαθλίωση των πολιτών ,τις υποτελείς κυβερνήσεις, τη Θρησκευτική ένωση της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και την ενθρονίσει το ΕΝΟΣ από μηχανής Μεσσία, ο οποίος θα λύσει τα τεχνικά προβλήματα των πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών.

Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου : « Οι Τούρκοι θα καταλάβουν 2-3 Ελληνικά νησιά» έχει πραγματοποιηθεί το Ιανουάριο του 1996 και τα δυο νησιά των ΙΜΙΩΝ ,ΔΕΝ ανήκουν πλέον στην Ελληνική επικράτεια. Ο Στρατηγός Αϋφαντής έχει γράψει για το συγκεκριμένο θέμα και ο λόγο είναι το ΟΣΜΙΟ που βρίσκεται σε αυτές τις βραχονησίδες. Τα (οικονομικά) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και το ΌΣΜΙΟ τότε έφερε την τριήμερο(Κυριακή –Δευτέρα- Τρίτη) κρίση και ο ηρωικός θάνατος υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδας των τριών ΗΡΩΩΝ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΕΚΤΩΡΑ δηλώνει την απώλεια εν καιρώ πολέμου. Και αυτή συμπληρώνεται ή συνεχίζεται με τις δεκάδες –εκατοντάδες αυτοκτονίες Ελλήνων συμπολιτών μας από τον οικονομικό ΠΟΛΕΜΟ που ηγέρθη αμέσως μετά από τα ΊΜΙΑ. Σήμερα τα ίδια οικονομικά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ μαλώνουν επάνω στα Ελληνικά «ΟΙΚΟΠΕΔΑ» που ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ,εκείνοι που επιθυμούν το Σύριζα κόψιμο της πλούσιας πίτας.
Μα η πίτα είναι ΑΜΥΘΗΤΗ!!! Οι αλαζόνες εραστές του χρήματος έχασαν την υπομονή των λόγων και φωνάζουν τους σωματοφύλακες ( τα 18 έθνη ή κράτη) ,διότι οι απόγονοι της απώλειας των ΕΠΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ της Μικράς Ασίας και της Αποκάλυψης του ΙΩΑΝΝΗ ,οφείλουν να προσέλθουν στο ΤΑΜΕΙΟ. Δεν χρωστάνε μόνο οι Έλληνες σε ορατές διεθνείς τράπεζες, αλλά και οι Ευρωπαίοι στο ΑΟΡΑΤΟ της επουράνιας δικαιοσύνης που αργεί, περιμένει και προσμένει αλλά ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙ.

Ο Μοναχός Γαβριήλ αναφέρεται σε όραμα του 2015, ο μανδύας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ σκεπάζει και πάλι την Ελλάδας…..
ΕΛΛΑΣ στα ναυτικά εξαμίλια και τα επίγεια σύνορά της……
Ο προσχεδιασμένος ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΤΟΥΡΚΙΑΣ, δεν ΓΙΝΕΤΑΙ…
Η ΡΩΣΟ -ΤΟΥΡΚΙΚΗ συνεργασία και τη ΤΑΥΤΙΣΗ –ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ θα ανθίζει ,το δε το πολεμικό υλικό και τα S-300 ή τα S- 400 που παραλαμβάνει η Τουρκία δεν θα στραφούν κατά της Ελλάδας, διότι έρχεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ στον συμβατικό πόλεμο που ακολουθεί……
Αστόχησε η πολιτική πρόβλεψη του ΜΕΙΩΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ…
Επίσκοπε , ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ.
Αδελφέ εν Χριστό σε αυτό τον ειρηνικό χρόνο παράτασης ρώτησε.
Είδες τα ζιζάνια που φύτρωσαν στο περιβόλι της ψυχής σου ;
Άφησε την πλατιά λεωφόρο και έλαβες το ανηφορικό μονοπάτι;
Άναψε το καμινέτο της προσευχής;
Άφησε το βαρύ φορτίο των επίγειων σφαλμάτων στο πετραχήλι άξιων Ιερέων;
Κρατάς το πηδάλιο και την ρότα της «Μονής Εσφιγμένου»;
Εάν τηρείς όλα αυτά ,έβαλες υποψηφιότητα και ζητάς τη θέση σου στους «εναπομείναντες πιστούς». Το «χειρουργικό τραπέζι» είναι έτοιμο , αφάνταστα γεγονότα σε πλησιάζουν και οι επτά εκκλησίες σε περιμένουν…..

Διαβάστηκε 6679 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:05

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2021 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.