Η Αμερική του Τραμπ και η Ρωσία

Η Αμερική του Τραμπ και η Ρωσία

Πριν προλάβει να συμπληρώσει ένα μήνας από την ανάληψη της Πρωθυπουργική θητεία του νέου Ηγέτη της Αμερικής, Τραμπ, ξεκινούν οι πρώτες αντιδράσεις εναντίον του, που εκδηλώνονται με διαδηλώσεις και φασαρίες.
Γιατί δεν δίνεται η λεγόμενη «περίοδος χάριτος»;
Μπορεί να κρίνει κανείς «το έργο» μια νέας κυβέρνησης μέσα σε 30 ημέρες;
Τι παράλογο έπραξε;
ΛΕΤΕ τα μικρά δορυφορικά κράτη να υποτάχθηκαν;
ΛΕΤΕ να έμειναν τώρα ΜΟΝΟ οι γίγαντες ;
Μήπως αυτό επιβάλει την αλλαγή ΤΑΚΤΙΚΗΣ;

Πριν προλάβει να κοπάσει η μία καταιγίδα ξεκινά το επόμενο σκάνδαλο!!!
Υπαινιγμοί καταφτάνουν και διαδίδουν ότι τη προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ στήριξε Ρωσικός παράγοντας. Είναι λέει πιθανόν ακόμα και αυτό το σύστημα καταμέτρησης ψήφων να έπεσαν «θύμα» κακόβουλης ρωσικής επίθεσης…
Οι φήμες αυτές αναζωπυρώνονται, καθώς στην επίσημη συνάντηση του ΝΑΤΟ, οι Ευρωπαίοι ηγέτες ακούν από τον Αμερικάνο πρόεδρο ότι είναι ΩΡΑ η Ευρώπη να αναλάβει από ΜΟΝΗ της την ασφάλεια των ΒΟΡΕΙΩΝ συνόρων της.
Η δε Αμερική θα περιορίσει την παρουσία της στην περιοχή….
Ποιος κατοικεί εκεί, στα βόρεια ευρωπαϊκά σύνορα;
ΓΙΑΤΙ δεν ισχύουν εκεί τα ευρωπαϊκά «ανοιχτά σύνορα»;
Δεν είναι παράδοξη η πολιτική θέση της Χριστιανικής Ευρώπης να θέλει ανατολικά «ανοιχτά σύνορα» στους Μουσουλμάνους και «ερμητικά κλειστά» τα βόρεια στους Χριστιανούς και μάλιστα με ισχυρή παρουσία στρατού και τακτικές πολεμικές ασκήσεις;
Τι φοβάται η Ευρώπη;
Και ΓΙΑΤΙ δηλώνει ο ΤΡΑΜΠ στην Ευρώπη:« ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ» ;
Τόσα χρόνια Ευρωπαϊκής πορείας με το μέλι και το γάλα στο στόμα, μόνο για ανάπτυξη και πρόοδο ακούγαμε, μα ξαφνικά σκέφτονται τον ενιαίο στρατό.
Τι συμβαίνει και τι σηματοδοτούν τα λεγόμενα του Τραμπ;
Τι «είδαν» οι Ευρωπαίοι πολιτικοί και ζητούν τη δημιουργίας του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ;
Πού χρειάζεται αυτός ο ΣΤΡΑΤΟΣ;
ΜΗΠΩΣ πρόσφατα η Ευρώπη ξέχασε τα Γεωγραφικά της όρια ;
ΤΙ ΖΗΤΑ η «Eurovision» στο ΜΠΑΚΟΥ και στην ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ;
ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ή μήπως την ένωση της «κουλτούρας»;
ΛΕΤΕ η περιοχή αυτή να ανήκει στην ΑΣΙΑ;
Ποιο ήταν το παλαιό αφεντικό και σε ποια σφαίρα επιρροής ανήκε;

Μετά την «περεστρόικα» και τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ο Γκορμπατσόφ θέλησε να αναλάβει και τη Ρωσική ηγεσία, αλλά στις εκλογές δεν βρήκε ούτε τη ψήφο του. Ο Γέλτσιν νικά και ξεκινά η περίοδος της ανοικοδόμησης από τα ερείπια της πτώσης. Ο νέος προσανατολισμός απαίτησε «σιγή ιχθύος». Έπεφταν τα κράτη του παλαιού «Ανατολικού Μπλόκ» στον «άνεμο των αλλαγών» της Δύσης και οι «αποικίες» χάνονταν, μαζί μειωνόταν η σφαίρα επιρροής των ρωσικών εταιριών.
Η Αρκούδα έπεσε σε «χειμερία νάρκη».
Η προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας δεν καρποφόρησε, διότι η νέα δυτική σκηνή ζητά υποτελή, μικρά και υπάκουα κράτη.
Κοιμήθηκε «εξοπλίζοντας την Πατρίδα» και λίγο πριν ξυπνήσει, ταξίδευσε κάποιος Πούτιν στην ΚΙΝΑ. Οι διμερείς σχέσεις έλαβαν άλλη διάσταση, οι εμπορικές συμφωνίες γιγαντώθηκαν, τα στρατεύματα των συνόρων μειώθηκαν και το πρώτο αεροπλανοφόρο της Κίνας είναι παροπλισμένο Ρωσικό.

Της πήραμε όλα τα «Ανατολικά κράτη», διαλύσαμε την Γιουγκοσλαβία, μπήκαμε στη Λιβύη, τη διώχνουμε από τη Συρία και καμία «φωνή διαμαρτυρίας». Εάν πλησιάσουμε εκεί στην Μαύρη θάλασσα τι θα κάνει;
Στης 8-8 του 2008, (888) και την ημέρα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη Κίνα επιτίθεται ο στρατός της Γεωργίας σε ρωσική ειρηνευτική βάση. Η Αρκούδα κούνησε το χέρι της και η Γεωργία χάνεται. Ευθείς το Ν.Α.Τ.Ο. έρχονται με πολεμικά πλοία και αεροπλάνα, απαιτούν « η Ρωσία να σταματήσει την κάθοδο», αλλά δεν ακούσαμε καμία ΤΙΜΩΡΙΑ για τον παραβάτη που σκότωσε την ειρήνη.
ΛΕΤΕ να δοκίμασαν την αντίδραση της Ρωσίας;
Αργότερα έρχεται η εξέγερση στην πλατεία της Ουκρανίας.
ΛΕΤΕ απώτερος σκοπός να ήταν και η αρπαγή του ΣΤΟΛΟΥ της Μαύρης θάλασσας;
Η Ρωσία αντιδρά με «κοντραμπάσο» και οι πολίτες της Κριμαίας δημοκρατικά αποφασίζουν την προσάρτηση τους στη ΡΩΣΙΑ. Ο στόλος δεν αλλάζει σημαία.
Η Δαμασκός σε πολιορκία και οι ημέρες του Άσαντ είναι μετρημένες, αλλά η Ρωσία και πάλι αντιδρά αστραπιαία. Ο Απόγονος των ΡΩΣ κατέβηκε στην Συρία και από εκεί οικειοθελώς δεν φεύγει, το έργο ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΗ.
ΛΕΤΕ η ΚΙΝΑ να ψιθύρισε: «Τράβα μπροστά ξοπίσω εμείς και μη σε μέλει»;

ΓΙΑΤΙ Η Αμερική δεν θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια των Ρώσων;
ΔΙΟΤΙ εάν η ΑΜΕΡΙΚΗ επιτεθεί στη ΡΩΣΙΑ στο παιχνίδι θα μπει και η ΚΙΝΑ, τότε τα συμβατικά όπλα εμπρός στο πλήθος των κινέζων είναι άχρηστα( Θυμήσου τον πόλεμο της Κορέας. Όταν οι Συμμαχικές δυνάμεις πέρασαν τον 38ον παράλληλο, 500.000 κινέζοι μπήκαν στον πόλεμο και ο Αμερικάνος στρατηγός, Mackarthur, ΖΗΤΗΣΕ τη χρήση πυρηνικών..). Όποιος θέλει να νικήσει τους ακρίδες της Αποκάλυψης του Ιωάννη του Θεολόγου θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Η καταστροφή επάνω στη γη θα είναι ανεπανόρθωτη, διότι ανθρώπινο χέρι δεν έχει βρει το Αντίδοτο της πυρηνικής ενέργειας. Αναζητούν στα πειράματα της Γενεύη το « σωματίδιο του θεού», μα η ποθητή λύση δεν θα βρεθεί, διότι ο χρόνος τελείωσε…
Η ΑΝΤΙΥΛΗ παραμένει στα χέρια του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ και ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Τρόμος έπεσε καθώς το σχέδιο του από μηχανής θεού δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Πως θα εμφανιστεί ο «Μεσσίας» που περιμένουν οι Ιουδαίοι ;
Όλη η προετοιμασία της οδού του απογόνου «του ΔΑΝ» πηγαίνει χαμένη.
ΛΕΤΕ τόσα πλάνα και τόσες εξεγέρσεις σε πλατείες να έγιναν άσκοπα;
ΛΕΤΕ τόσα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα και τόση πίεση να μείνει άστοχη;
Τι όφελος θα έχει το πετυχημένο σφράγισμα όλου του Ζωικού βασιλείου, εάν δεν εμφυτευτούν τα μικροτσίπ στο ανθρώπινο σώμα;

Όμως ο απόγονος «του ΔΑΝ» ,αυτός ο ένας που οφείλει να ηγηθεί του κόσμου ετούτου, μη έχοντας την λύση στον πυρηνικό χειμώνα, διατάζει τον πρώτο σωματοφύλακα (την ΑΜΕΡΙΚΗ) να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑΣ.
Η νέα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ και το βάρος της διαφορετικής πορείας οφείλει να το αναλάβει ο « ΤΡΑΜΠ» ,ο οποίος «θα αφήσει ήσυχο» τον βοριά και «θα κρατά ουδέτερη» στάση απέναντι στον ΡΩΣ. ΑΜΕΤΟΧΟΣ του επερχόμενου μεγάλου συμβατικού πολέμου, διότι ο «αντίχριστος» οφείλει να βρει γη καμένη (μα όχι ακατοίκητη) ,ώστε να διοικήσει σαν «Σωτήρας» και «Μεσσίας» ,που θα λυτρώσει τον κόσμο από τα δεινά πολέμου που προκάλεσαν οι «ασυλλόγιστοι» διπλωμάτες(οι οποίοι προετοίμασαν και προετοιμάζουν την οδό του) .
Ο Χρόνος εξουσίας που του δόθηκε ορίζεται σε επτά έτη. Μα είναι πιθανών τα πρώτα «τρία και μισό χρόνια» να εξαντλούνται, καθώς η προετοιμασία της οδού του από τους ηγέτες φέρνει δυσβάσταχτα βάρη στους απανταχού ανθρώπους.

Η ΠΡΟΣΟΧΗ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ να στραφεί αργά αλλά σταθερά προς την ανατολή και να περιμένει στη παράταση του Τρίτου Παγκοσμίου, την ΚΙΝΑ.

Διαβάστηκε 2074 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 18:20

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

FacebookTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
©2020 Εις την Πόλιν. All Rights Reserved.